Wizyta Patronacka w Słupsku

W dniu 3 marca 2011 roku Dariusz Tiger Michalczewski odwiedził Klub „SKB CZARNI” ze Słupska.
Fundacja w ramach umowy patronackiej przekazała klubowi „Czarnych” nowy sprzęt treningowy
w postaci, worków, kasków, rękawic itp.

Podczas odwiedzin Tiger spotkał się z młodzieżą trenującą w klubie. Uczestniczył w treningu oraz wyróżnił najlepszych sportowców i trenerów w Słupskim Klubie.  Jesteśmy niezmiernie dumni, gdyż wśród wyróżnionych zawodniczek tytuł najlepszej otrzymała nasza stypendystka Kamila Zawół.

Prezentom i gratulacjom nie było końca, ale chyba najszczęśliwsza osobą w hali na ulicy Ogrodowej był Fabian Maruszak. Jest to młody artysta, który ma zaledwie 5 lat a już można zobaczyć jego prace na rożnych wystawach w okolicach Słupska. Niestety młody malarz ma ciężko chore serduszko, ale mimo to stara się gonić swoje marzenia. Dzięki pomocy trenerów Czarnych miał szansę jedno z nich spełnić. Po wręczeniu upominku Tigerowi w postaci  specjalnie namalowanego obrazu Fabian stanął w szranki z wielokrotnym mistrzem świata. Na ringu zwycięzca był tylko jeden, Fabian bez zmrużenia oka powalił na łopatki Dariusza Tigera Michalczewskiego. Sam Mistrz dodaje- Fabian okazał się bardzo silnym chłopakiem , może w przyszłości będzie dobrym bokserem. Można napisać w małym ciele duży duch… Duch  walki i dążenia do realizowania marzeń. Fabian ma zaledwie 5 lat, ale  niejeden dorosły może się od niego wiele nauczyć

Zapraszamy do obejrzenia zdjęć